Getting ready

Hallo!

Idag startet jeg dagen som vanlig; med et par episoder prison break. Jeg må bare fortelle dere hvor mye jeg elsker det! Etter at jeg ble ferdig med orange is the new black hadde jeg en trang for å finne flærne fengsels serier. Om du aldri har sett noen av disse to seriene burde du definitivt se hvertfall en av dem! 

Etter noen fantastiske timer fant jeg ut at jeg måtte begynne å pakke ned halvparten av rommet mitt for å gjøre alt klart til flytting og visning og alt det der. Det er nesten skummelt å tenke på at jeg snart skal forlate barndomshjemmet mitt, og aldri komme tilbake igjen. Tror jeg aldri har sett rommet mitt så ryddig og tomt før. Kjenner allerede at disse ukene kommer til å bli en alt for drastisk forandring for meg, imorgen skal jeg begynne på vgs, og om noen uker flytter jeg. 

Hvilke serier ser du på ?
Noen gang flyttet før ? 

God natt ! :)

6 kommentarer

Emma

19.08.2013 kl.00:35

Elsker Prison Break, men jeg er dessverre ferdig med alle sesongene :( har begynt på Orange is The new Black, men likte prison break mye bedre.

Har nettopp flyttet :)

tina helen

19.08.2013 kl.01:57

´´&´´ tegne e feil vei..

tina helen

19.08.2013 kl.20:21

suns du burde ta flyttebildene i svart å kvitt å linka t ein triste sang

elisabeth ervik

20.08.2013 kl.15:40

er avhengig av frustrerte fruer og ja jeg har flyttet mange gang :P

Victoria

21.08.2013 kl.06:49

Eg syns eg burde fått creds siden eg faktisk va med

Karen Dahl

26.08.2013 kl.14:00

Victoria; Ofc :*

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Youngblood@live.no


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits