WELCOME TO MY CRIB

Hallo!

Kjenner det er helt fantastisk å endelig ha helg. Det gikk nettopp opp for meg at om jeg skal komme meg inn på medisinstudiet, må jeg virkelig begynne å ta fag på alvor. Har derfor brukt så mye av fritiden min som jeg har orket på å jobbe med innleveringer, lekser og fokusert veldig mye på spansk, som er en av de fagene jeg har slitt mest med. Utenom mye stress har uken vært helt fantastisk, mest fordi jeg gikk fra stryk til 3´er i matte!! Håper veldig at jeg kommer opp i matte til eksamen, for å få karakteren enda høyere, men er selv veldig fornøyd til nå.

Da jeg begynte på videregående og drev med flytting i tillegg til oppussing fikk jeg nesten ikke tid til å blogge, og fikk derfor ikke vist dere hvordan rommet mitt nå ser ut i det nye huset. Har nå brukt hele dagen på å vaske ned og rydde rommet, fordi vi snart får en mexicansk utvekslingsstudent på besøk, og hun skal da overta mitt rom, mens jeg flytter opp. Nå er møblene på rommet bare "copy´n paste" fra det gamle huset, men planen er å få byttet ut det meste i sommer. Ellers har jeg brukt dagen på å øvelseskjøre en laang tur, vasket hele huset for min kjære mor mens hun var på jobb og jogget i marken.Har så utrolig mye å gjøre nå, men vi snakkes kanskje imorgen ! 

Hva har du gjort idag ?
Noen gang flyttet før? 

3 kommentarer

Så fint et var! Likte soverommet veldig godt :) Har flyttet noen ganger, ja... :)

Evia

05.04.2014 kl.14:19

ELSKET soverommet! Har flyttet litt. Du hadde en stor apple-samling! Ha en fin dag♥
så koselig!! jeg har aldri flyttet!

Lene Vikre

07.04.2014 kl.15:14

rei opp sengå di duu <3

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Youngblood@live.no


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits