Pakke fra Krayotic

Hallo!

For noen måneder siden fikk jeg en melding fra en jente på instagram som var intressert i å kjøpe brukeren min Krayotic. Hun fortalte meg at hvis jeg ville kunne jeg besøke nettbutikken hennes og velge meg ut en ting, noe som var vanskelig med tanke på at de hadde så mange fine tilbehør! 

Krayotic - Kreative Chaos er en nettbutikk hvor de selger diverse smykker, ringer, armbånd og øredobber. Jeg anbefaler alle å besøke siden! Prisene er veldig lave, og virkelig verdt det med tanke på at kvaliteten er helt fantastisk! Klikk HER for å komme til siden!

Pakken min inneholdt ett takke brev fra eieren av Krayotic noe som var utrolig koselig å få! Den inneholdt også en nydelig fjør ring og ett armbånd. Selv ble jeg fornøyd med det jeg fikk, med tanke på at jeg elsker alt som har med tilbehør å gjøre! Heldigvis er det bare noen dager til jeg får lønn, og da er det første jeg skal gjøre å kjøpe inn noen ringer fra Krayotic! 

Nana: Thank you so much for the jewleries and the letter! I really appreciate your kindness, and i promise that I will start buying my jewleries from your store :)

Pakke i posten

Heisann !

Jeg har endelig fått meg ny mobil, siden jeg er såpass klumsete at jeg greide å knuste den andre. Lenge har jeg vært på let etter nytt deksel, men har aldri funnet akkurat det jeg leter etter. For to uker siden fant jeg en side hvor jeg kunne lage mitt helt eget deksel, nemmelig caseapp.no. 

For meg er det veldig viktig at et deksel skal være "skuddsikkert" siden jeg noen ganger glemmer ut hvor enkelt det er å ødelegge en iPhone. Er det en annen ting som irriterer meg med enkelte deksler er det når "malingen" eller det som er bakpå begynner å falle av eller enkelt skrapes opp. For å teste kvaliteten på dekselet prøvde jeg å skrape litt på fjæren, og den var like hel! Selv er jeg veldig fornøyd med dekselet, det har god kvalitet og ser kjempe fint ut!  Dekslene deres ligger på 249 kr, og det er virkelig verdt pengene med tanke på at du kan lage det akkurat hvordan du vil! 


Hvis dere er intresserte i ett nytt deksel vil jeg virkelig anbefale dere å prøve ut caseapp.no! 

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » August 2013
+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Email; Youngblood@live.no
Instagram; Kadumba
Facebook; Karen Dahl


Kategorier
Arkiv


Gratisdesign laget av Tonjemt

hits