Siden Sist

Long time, no see!

Så utrolig mye har skjedd siden sist "vi så hverandre"! Vi har endelig flyttet inn i et nytt hus, der jeg bodde sammen med venninnen min i ca 7 måneder før hun flyttet hjem igjen. Jeg har sagt hallo til nye venner og hade til gamle. Har gått ifra svart hår til rød ombre og tilbake til blond ombre. Tilbringet masse tid med familien og fått ett bedre forhold til søstrene mine. Lært meg å ri, sånn ca. Tilbringt noen dager med bestevenninnen min før hun reiste tilbake til spania for å studere. Blitt kjent med en utvekslingsstudent som snart skal flytte inn til oss. Jeg har begynt å jogge og gå tur daglig, selvfølgelig med babyen/hunden min. Lært meg å like de menneskene jeg hatet. Forbedret meg på skolen, og gått opp en karakter i nesten alle fag. Gjort ting langt utenfor komfortsonen min. Snublet og gjort småtabber her og der, og har lært 

Vurdere å begynne med blogg igjen, har faktisk savnet det litt i det siste. Føler at bloggen får meg til gjøre mer på fritiden, fordi da må jeg har noe interessant å skrive om. Nå jobber jeg med matte, siden jeg skal ha prøve på tirsdag. Til nå har jeg bare fått stryk, men er bestemt på at jeg hvertfall skal gå ut av første året med minst 2 i T-matte! 

Vi snakkes ♥

Cleaninglady

Hallo !

Jeg er ikke den ryddigeste personen du kan finne. Det tok meg altså 2 måneder før jeg fant ut at det var på tide å ha en grundig gjennomvasking av rommet mitt, noe som virkelig trengtes! Vi skal flytte om ca en mnd, og for 3 uker siden sa moren min at jeg måtte rydde, fordi vi skulle få en megler på besøk om såså lenge, men jeg er den type personen som foretrekker å utsette ting til dagen før noe skjer, og bare for å få det sagt, imorgen er "dagen" her. Men nå føler jeg virkelig at jeg kan slappe av med god samvittighet! 

Slenger inn noen før og etter bilder. Før noen av de som leser dette har planer om å kommentere syntes jeg virkelig dere burde kommentere hvor fantastisk flink jeg er til å re opp sengen min. 


Bye bye ombre

Hallo! 

Idag ble endelig ønsket mitt oppfyllt! Jeg er endelig brunette igjen! Helt ærlig er det deilig å være ferdig med sauehåret jeg fikk etter all bleikingen. Moren min har vært helt imot at jeg ville bli blond, så det nærmeste jeg kom var ombre. I begynnelsen elsket jeg å endelig ha litt blondt i håret, men etter hvert begynte typpene å splitte seg og jeg våknet opp med sauehår hver morgen. Nå er det endelig over, og jeg kan begynne å bruke extentions igjen. Har ikke ord for hvor glad jeg er for at jeg endelig er tilbake til å være brunette.

Jeg har de siste dagene jobbet på et "memory wall" der jeg henger opp bilder av minner og ting som gjør meg glad. Hvis jeg blir ferdig iløpet av imorgen skal jeg prøve å få lagt ut noen bilder!


Vi snakkest :*

Birthdayy

Heihei :)

Har akkurat kommet hjem fra skolen. I de to siste timene hadde vi sidemåls skriving, og jeg har nynorsk... noe som ikke gikk så bra som jeg hadde håpt på :)

Idag skal resten av dagen brukes på eg liten bursdagsfeiring for verdens beste pappa som blir 55 år! Broren min kommer også på besøk fra Bergen, og jeg gleder meg skikkelig til å se ham igjen. 

Hva skal du idag?

Pursuit of happiness

HUSK KONKURRANSEN MIN - GOODIEBAG TIL 1000,- !! KLIKK HER FOR Å DELTA

Hallo!

De to siste dagene har ikke blogg humøret mitt vært på topp, siden søsteren min havnet på sykehuset. Hun var hjemme igjen idag, og heldigvis frisk. Å se henne igjen gjor meg veldig glad, så nå er jeg "tilbake", klar for å fotsette med bloggingen :) 

Jeg kom nettopp hjem fra skolen. For meg har det siste året vært veldig slitsomt og jeg har hatt store problemer med å konsentrere meg. Denne uken har jeg jobbet for fult, og det som holder meg gående er at om 3 dager ligger jeg forhåpentligvis på stranden i Gran Canaria og nyter været! Egentlig var planen min å ta tattovering, men foreldrene mine ombestemte seg desverre :) Det siste året har jeg ønsket meg en tattovering med "Pursuit of Happiness" og har endelig planlagt hvordan den skal være! Har også veldig lyst på ett infinity tegn formet av fjær. Menmen, kansje om ett år og to :)


Har du lyst på tattovering? Hvilken? 

Babysitting

Hallo!

Endelig er det helg for meg også, med tanke på at jeg jobber på lørdager. Noe som er både morsomt og slitsomt, med tanke på at jeg elsker å sove lenge! Akkurat nå sitter jeg barnevakt hos søsteren min. 60% av kvelden vår har blitt brukt på flære mislykkede forsøk for å få internett og resten på å lete etter minnepen. Ellers har vi sett en film som heter The tall man og spilt black ops 2 og litt Naruto. Jeg har i det siste fått en ny "addiction" altså er grønnsaker og dipp, dere som aldri har prøvd det.. prøv det !

Hva har du gjort idag :) ?

Snakkes!

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » August 2013
+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Email; Youngblood@live.no
Instagram; Kadumba
Facebook; Karen Dahl


Kategorier
Arkiv


Gratisdesign laget av Tonjemt

hits