WELCOME TO MY CRIB

Hallo!

Kjenner det er helt fantastisk å endelig ha helg. Det gikk nettopp opp for meg at om jeg skal komme meg inn på medisinstudiet, må jeg virkelig begynne å ta fag på alvor. Har derfor brukt så mye av fritiden min som jeg har orket på å jobbe med innleveringer, lekser og fokusert veldig mye på spansk, som er en av de fagene jeg har slitt mest med. Utenom mye stress har uken vært helt fantastisk, mest fordi jeg gikk fra stryk til 3´er i matte!! Håper veldig at jeg kommer opp i matte til eksamen, for å få karakteren enda høyere, men er selv veldig fornøyd til nå.

Da jeg begynte på videregående og drev med flytting i tillegg til oppussing fikk jeg nesten ikke tid til å blogge, og fikk derfor ikke vist dere hvordan rommet mitt nå ser ut i det nye huset. Har nå brukt hele dagen på å vaske ned og rydde rommet, fordi vi snart får en mexicansk utvekslingsstudent på besøk, og hun skal da overta mitt rom, mens jeg flytter opp. Nå er møblene på rommet bare "copy´n paste" fra det gamle huset, men planen er å få byttet ut det meste i sommer. Ellers har jeg brukt dagen på å øvelseskjøre en laang tur, vasket hele huset for min kjære mor mens hun var på jobb og jogget i marken.Har så utrolig mye å gjøre nå, men vi snakkes kanskje imorgen ! 

Hva har du gjort idag ?
Noen gang flyttet før? 

Getting ready

Hallo!

Idag startet jeg dagen som vanlig; med et par episoder prison break. Jeg må bare fortelle dere hvor mye jeg elsker det! Etter at jeg ble ferdig med orange is the new black hadde jeg en trang for å finne flærne fengsels serier. Om du aldri har sett noen av disse to seriene burde du definitivt se hvertfall en av dem! 

Etter noen fantastiske timer fant jeg ut at jeg måtte begynne å pakke ned halvparten av rommet mitt for å gjøre alt klart til flytting og visning og alt det der. Det er nesten skummelt å tenke på at jeg snart skal forlate barndomshjemmet mitt, og aldri komme tilbake igjen. Tror jeg aldri har sett rommet mitt så ryddig og tomt før. Kjenner allerede at disse ukene kommer til å bli en alt for drastisk forandring for meg, imorgen skal jeg begynne på vgs, og om noen uker flytter jeg. 

Hvilke serier ser du på ?
Noen gang flyttet før ? 

God natt ! :)

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » August 2013
+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Email; Youngblood@live.no
Instagram; Kadumba
Facebook; Karen Dahl


Kategorier
Arkiv


Gratisdesign laget av Tonjemt

hits