Hva vil dere ha i en goodiebag ?

Hallo! 
Vi har tenkt en stund på om vi skal ha en liten giveaway/konkurranse, men siden vi ikke hadde blogget så lenge ville vi vente litt. I løpet av neste uke har jeg bestemt at jeg skal prøve å få det til :) Mitt spørsmål til dere er: Hva vil dere ha i denne goodiebaggen ?! Skriv så mye dere kommer på og jeg skal handle inn det jeg syntes høres bra ut i helgen :) Ikke tenk så mye på hva det vil koster! Vær kreaktive og skriv ivei. 

Vi kan forresten sende til hvor som helst i Norge, så ikke la det stoppe dere :) - Karen :)

Topp 3 favorittsanger

Hallo! verken jeg eller Maiken har hatt tid til å blogge i helgen, så slenger inn ett lite innlegg nå. Vi skal komme igang igjen etter helgen :)

1. Avicii vs Nick Romero - I Could Be The One 

2. Nicky Romero & NERVO - Like Home

3. One Republic - If I Lose Myself

Hva er dine topp 3 :) ?

- Karen 

Bucketlist

Hallo!
Jeg søkte nettopp på vidergående skole, og det har fått meg til å tenke mye på hva jeg vil i fremtiden! Hele livet mitt har jeg fokusert på å bli forsker en dag, tvunget meg selv til å tro og si at jeg vil bli det bare for å gjøre foreldrene mine glade. Det var ikke før for en stund siden det gikk opp for meg at jeg ikke hadde noe interesse i å bli noe som helst innenfor forskning, o.l. Jeg er heldigvis enda ung, og ser derfor ikke noe problem med å være usikker! Altså, det jeg tenkte å begynne med var en "bucketlist." som er ting jeg vil oppleve før jeg dør. For meg er ikke jobb og egen familie den største drømmen min selv om jeg en gang i livet vil ha det, for meg vil det være å reise og oppleve mest mulig... håper jeg!

Har du en bucketlist :) ?
Hvilke planer har du om fremtiden din?

- Karen ♣

Produkt anbefaling : Tea tree

HUSK Å SPØR OSS OM TING DERE LURER PÅ!! KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN. VIDEOEN VIL BLI LAGT UT PÅ SØNDAG!

Hallo!
Har funnet et kjempebra produkt for dere som sliter med urenheter! Jeg har lenge slitt med rødhet i fjeset, helt til jeg fant en fantastisk serie fra the body shop som heter tea tree. Tea tree produktene er laget for å fjerne urenheter som kviser og blackheads, og det funker!

Det jeg gjør er at jeg starter med Facial wash, så skrubb og til slutt ansiktsmaske. Når jeg skal legge meg tar jeg enten night lotion i hele fjeset, eller olje og gel der det trengs. Det som er så fint er at når du våkner opp man tydelig kan se store forandringer allerede etter første gang! Anbefaler dere alle til å prøve hvertfall ett av produktene fra serien:)!

Ansiktsmaske//Fjesvask//Skrubb//Nattlotion

Concealer//Olje//Blemishgel

Hva er ditt favorittprodukt?
Noengang prøvd tea tree?

- Karen :) 

The best things in life are free

Hei! :)
Idag da vi var i sentrum stakk jeg en tur innom interoptik for å kjøpe meg fargelinser. Hun som sto bak kassen var først litt skeptisk på å selge dem til meg siden jeg var så ung, og begynte derfor å spør meg mange spørsmål, fortalte noen skrekk historier og sjekket om jeg kunne sette dem på. Jeg forklarte henne at jeg hadde holdt på med det i to uker og visste hva jeg holdt på med. En linse kostet hundre kroner, og jeg greide ikke velge mellom brune eller grønne, men så snill som hun var ga hun meg dem gratis. Helt fantastisk hvor snille folk er i Bergen, hadde jeg kunnet bosatt meg her hadde jeg gjort det for lenge siden!

Skal prøve å få slengt inn ett innkjøps innlegg imorgen :)!
Vi snakkes.

- Karen♥ 

Bilder av leiligheten

IKKE GLEM Å SPØR OSS OM TING DERE LURER PÅ! TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SPØRSMÅLS RUNDEN!

Hallo!
Vet ikke om det intresserer dere, men jeg tenkte jeg kunne ta noen bilder av leiligheten vi bor i hos broren min!
Får unskylde oss for rotet, giddet enkelt og greit ikke å rydde opp før jeg tok bildene...
Det som er så greit er at vi bor nesten midt i byen, så planen nå er å gå ut, shoppe litt og få i oss noe mat. 

Vi snakkes senere!
- Karen♥

The explorers

Hallo :)!
Jeg og Lovise var fremme rundt klokken var 13:00 og har brukt mesteparten av dagen sammen med broren min :)
Har ikke fått tatt så mange bilder, men holder på med å lage en liten videodagbok som jeg skal prøve å få lagt ut på enten torsdag eller fredag.
Imorgen får vi nesten hele dagen alene til å utforske byen! Skal prøve å ta så mange bilder jeg bare kan! 

Slenger inn det eneste bildet jeg fikk tatt idag :)


 Vi snakkest imorgen!

- Karen 

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » August 2013
+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Email; Youngblood@live.no
Instagram; Kadumba
Facebook; Karen Dahl


Kategorier
Arkiv


Gratisdesign laget av Tonjemt

hits