Living the high life

Heihei!

Både jeg og Tina er veldig solbrente, så de siste dagene har vi brukt meste parten av tiden på hotellet. Idag ble foreldrene mine leie av å bare være her, så de bestemte seg for at vi skulle gå inn til Puerto Rico by for å handle inn små ting. Desverre gjor ikke den 4 timers lange turen oss mindre solbrent og vi endte opp på terassen igjen! Ellers er Gran Canaria er en helt fantastisk øy og jeg vil aldri reise hjem igjen! Har aldri følt meg så fri, med tanke på at vi kan gå hvor vi vil uten foreldre i hælene. I tillegg er de som jobber på hotellet vårt koselige, og på toppen av det hele er all drikke og is gratis - living the high life!

Nå skal vi sette på en film som heter "Bachlorette" og slappe av resten av kvelden, sånn at vi ikke sovner like tidlig som vi har gjort hver dag nå! Er helt sykt hvor fort døgn rytmen vår har forandret seg, vi har begynt å legge oss rundt 9/10 tiden og står opp 6/7.

Jeg tør ikke ta med kameraet overalt, og har derfor ikke tatt så mange bilder, men prøvde å lage ett collage av det jeg har fått til nå, når vi skal begynne å bevege oss til stranden skal jeg prøve å få tatt mest mulig bilder! 

Hva har du gjort idag :) ?

First day in paradise

Hallo!

Nå sitter jeg og Tina på hotellrommet vårt! Vi fikk overraskende nokk fått vårt helt eget rom, noe som er ganske morsomt. Idag har vi oppholdt oss på hotellet for å bli litt bedre kjent rundt om kring, noe som er helt umulig med tanke på hvor stort det er! Vi har brukt dagen på å sole oss, bade og vært på middags buffe. Jeg kom nettopp ut av dusjen, og skal snart fikse meg for å gå på ett slags show hotellet arrangerer. Venter også på at Tina skal komme seg i dusjen og bli ferdig, men virker som om boken hennes er alt for spennende. Snåling!

Hva gjør du i påsken? 

Gran Canaria bitchesss

HUSK KONKURRANSEN MIN - GOODIEBAG TIL 1000,- !! KLIKK HER FOR Å DELTA

Hallo!

Nå er det bare ni timer igjen til jeg og Tina reiser til Gran Canaria. Føles helt ærlig uvirkelig, nesten som om det ikke er sant! Må ha noe å gjøre med at jeg ikke har vært i utlandet på 1,5 år nå! Har lenge trodd at vi ikke skulle reise før på søndag, så tok livet rolig og tenkte jeg hadde god tid på meg til å pakke, men neida! Jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere bloggen så ofte jeg kan mens jeg er bortreist! Ble nettopp feridig med å pakke, har ikke system i det hele tatt! haha.

Tenkte jeg kunne bruke resten av kvelden på å ta tid til meg selv, så hadde ett lite spa for meg selv med ansiktsmaske, skrubb, falske negler osv. Vi fikk vite idag at det er selvbetjent spa på hotellet vårt, har på følelsen at det er der vi kommer til å bruke mesteparten av kveldene når vi ikke er ute :)

Hva skal du i påsken? 

Pursuit of happiness

HUSK KONKURRANSEN MIN - GOODIEBAG TIL 1000,- !! KLIKK HER FOR Å DELTA

Hallo!

De to siste dagene har ikke blogg humøret mitt vært på topp, siden søsteren min havnet på sykehuset. Hun var hjemme igjen idag, og heldigvis frisk. Å se henne igjen gjor meg veldig glad, så nå er jeg "tilbake", klar for å fotsette med bloggingen :) 

Jeg kom nettopp hjem fra skolen. For meg har det siste året vært veldig slitsomt og jeg har hatt store problemer med å konsentrere meg. Denne uken har jeg jobbet for fult, og det som holder meg gående er at om 3 dager ligger jeg forhåpentligvis på stranden i Gran Canaria og nyter været! Egentlig var planen min å ta tattovering, men foreldrene mine ombestemte seg desverre :) Det siste året har jeg ønsket meg en tattovering med "Pursuit of Happiness" og har endelig planlagt hvordan den skal være! Har også veldig lyst på ett infinity tegn formet av fjær. Menmen, kansje om ett år og to :)


Har du lyst på tattovering? Hvilken? 

KONKURRANSE - VINN GOODIEBAG TIL 1000,- !

AVSLUTTET

Hallo! 

For en hver gang jeg har vært på shopping har jeg kjøpt inn småting som kan være passende til en goodiebag, og nå er dagen her! Jeg prøvde så godt jeg kunne å kjøpe inn noe som passet til de fleste, men det har vel ikke så mye å si så lenge det er gratis, den eneste "betalingen" er 10 minutter av tiden deres!

For å vinne må dere skrive et innlegg på bloggen deres som inneholder: 
♥Link til dette innlegget
♥Skrive litt om konkurransen
♥Skrive i kommentarfeltet med linken til innlegget ditt & E-post adresse I E-POST FELTET!!

Innhold: 
♥Nail Wraps - Negle klistermerker
♥Foundation Sponge
♥Forsjellige øredobber
♥Pilotbriller fra BikBok
♥Ardell falske vipper
♥Mascara fra MIYU
♥Sminkeservietter fra Simple
♥SENSAI sminke klut
♥Ring fra CMYK
♥Nail Repair neglelakk fra Trind 

Hvis du ikke har blogg skriver du i kommentarfeltet hvorfor du fortjener den :) 
Konkurransen avsluttes den 1. April! 

'
Babysitting

Hallo!

Endelig er det helg for meg også, med tanke på at jeg jobber på lørdager. Noe som er både morsomt og slitsomt, med tanke på at jeg elsker å sove lenge! Akkurat nå sitter jeg barnevakt hos søsteren min. 60% av kvelden vår har blitt brukt på flære mislykkede forsøk for å få internett og resten på å lete etter minnepen. Ellers har vi sett en film som heter The tall man og spilt black ops 2 og litt Naruto. Jeg har i det siste fått en ny "addiction" altså er grønnsaker og dipp, dere som aldri har prøvd det.. prøv det !

Hva har du gjort idag :) ?

Snakkes!

Pakke i posten

Heisann !

Jeg har endelig fått meg ny mobil, siden jeg er såpass klumsete at jeg greide å knuste den andre. Lenge har jeg vært på let etter nytt deksel, men har aldri funnet akkurat det jeg leter etter. For to uker siden fant jeg en side hvor jeg kunne lage mitt helt eget deksel, nemmelig caseapp.no. 

For meg er det veldig viktig at et deksel skal være "skuddsikkert" siden jeg noen ganger glemmer ut hvor enkelt det er å ødelegge en iPhone. Er det en annen ting som irriterer meg med enkelte deksler er det når "malingen" eller det som er bakpå begynner å falle av eller enkelt skrapes opp. For å teste kvaliteten på dekselet prøvde jeg å skrape litt på fjæren, og den var like hel! Selv er jeg veldig fornøyd med dekselet, det har god kvalitet og ser kjempe fint ut!  Dekslene deres ligger på 249 kr, og det er virkelig verdt pengene med tanke på at du kan lage det akkurat hvordan du vil! 


Hvis dere er intresserte i ett nytt deksel vil jeg virkelig anbefale dere å prøve ut caseapp.no! 

Min makeup bag

Hallo! 
Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg hadde i sminkepungen min idag, siden Maiken har gjort det ! Det var også noen som spørte om jeg også kunne lage ett innlegg om det. Nå har jeg endelig tatt meg tid til å vise dere det :)


Smashbox primere//Concealer//The Body Shop BBcream// Garnier BBCream//Bobbi Brown foundation//Fit me//
IENVY & Duo vippelim//Kiss vipper//

The Body Shop leppesoftner//leppeskrubb//Hurraw night relief//Hemp conditioner//Piz Bruin//Burts Bees//
Viva la diva Joy//Viva la diva Soft pink//Mac Creme d'nude// Mac lipglass//Lipplump//Maxfactor lipgloss//


Fargelinser//Gosh Eye Brow Kit//

Hva har du i din sminkepung? 
Hva er favoritt merket ditt?

- Karen :) 

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » August 2013
+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Email; Youngblood@live.no
Instagram; Kadumba
Facebook; Karen Dahl


Kategorier
Arkiv


Gratisdesign laget av Tonjemt

hits