Lazy Days

Hallo !

De siste dagene har jeg ikke giddet å ta meg tid til å blogge enkelt og greit fordi at jeg ikke har hatt blogglyst. De dagene jeg har vært borte har jeg hatt tentamen, begynt å trene og jeg har sluttet å spise kjøtt. Amazing.

Egentlig begynte jeg ikke med trening før idag, da jeg, tina og maiken prøvde oss ut på actic i noen timer. Før pleide jeg å trene på ett treningssenter som heter skoi, men trivdes ikke i det hele tatt der, men med en gang jeg kom inn på actic kjente jeg at jeg hadde havnet på rett sted! Har bare prøve uke atm, men etter at jeg har fått prøvd meg litt ut og fått et program skal jeg vurdere å begynne for fullt!

Hva har du gjort idag : ) ?

Bye bye ombre

Hallo! 

Idag ble endelig ønsket mitt oppfyllt! Jeg er endelig brunette igjen! Helt ærlig er det deilig å være ferdig med sauehåret jeg fikk etter all bleikingen. Moren min har vært helt imot at jeg ville bli blond, så det nærmeste jeg kom var ombre. I begynnelsen elsket jeg å endelig ha litt blondt i håret, men etter hvert begynte typpene å splitte seg og jeg våknet opp med sauehår hver morgen. Nå er det endelig over, og jeg kan begynne å bruke extentions igjen. Har ikke ord for hvor glad jeg er for at jeg endelig er tilbake til å være brunette.

Jeg har de siste dagene jobbet på et "memory wall" der jeg henger opp bilder av minner og ting som gjør meg glad. Hvis jeg blir ferdig iløpet av imorgen skal jeg prøve å få lagt ut noen bilder!


Vi snakkest :*

No Guns Allowed

Birthdayy

Heihei :)

Har akkurat kommet hjem fra skolen. I de to siste timene hadde vi sidemåls skriving, og jeg har nynorsk... noe som ikke gikk så bra som jeg hadde håpt på :)

Idag skal resten av dagen brukes på eg liten bursdagsfeiring for verdens beste pappa som blir 55 år! Broren min kommer også på besøk fra Bergen, og jeg gleder meg skikkelig til å se ham igjen. 

Hva skal du idag?

Innkjøp fra oslo


Shorts fra BikBok 299,- // Genser fra BikBok 99,-

Genser fra Monki 200,- // Sko fra Bianco 499,-

Genser fra Monki 250,- // Genser fra H&M 250,-

Instagram memories

Hallo! 

Jeg er tilbakke, og klar til å starte med blogging igjen! Gikk igjennom instagram bildene mine og fant ut at jeg kunne lage ett lite innlegg fra det :)

2011;

1. Det første bildet jeg la ut på instagram. Vi fant noen hatter liggende hos Victoria og bestemte oss for å ta ett bilde med dem//2. Jeg og Lovise reiste til Bergen sammen med søstrene mine for å gå på Rihanna//3. Jeg, Tina og Victoria fant ut en morgen at vi skulle ta bussen til Haugesund for å spise frokost på Mcdonalds//4. Mitt første møte med tanteungen min Lykke

2012:

1. Klassetur til Polen//2. Lykke fyllte ett år, og fikk lov til å sitte på bordet og spise fra kaken med hendene//3. Første ombre forsøk//4. Er kjent for å være den med penest stil når vi har tentamen//5. Tinas forklaring på hvordan man vet at jeg har bursdag, haha//6. Prøvde å stusse sidecutten litt, endte opp med at jeg måtte barbere alt av.

2013:

1.Mitt "første" møte med min nye bestevenninne Christina//2.Fikk fast jobb på Haugli bakeri//3.Ventet 2-3 mnd. på min kjære Kid Cudi genser og hadde mange krangler med den personen som skulle levere den. //4. Første dagen i Puerto Rico//5. En dag ble vaskedamen sur for at vi alltid hadde så rotete rom og fikk meg til å hjelpe henne med å rydde. Neste dag ryddet jeg min del av rommet, og fikk sjokolade som takk//6. Overnattet på skolen sammen med klassen, var våken i 30 timer, og sov så lenge da jeg kom hjem at jeg gikk helt glipp av fredagen

Pakke fra Krayotic

Hallo!

For noen måneder siden fikk jeg en melding fra en jente på instagram som var intressert i å kjøpe brukeren min Krayotic. Hun fortalte meg at hvis jeg ville kunne jeg besøke nettbutikken hennes og velge meg ut en ting, noe som var vanskelig med tanke på at de hadde så mange fine tilbehør! 

Krayotic - Kreative Chaos er en nettbutikk hvor de selger diverse smykker, ringer, armbånd og øredobber. Jeg anbefaler alle å besøke siden! Prisene er veldig lave, og virkelig verdt det med tanke på at kvaliteten er helt fantastisk! Klikk HER for å komme til siden!

Pakken min inneholdt ett takke brev fra eieren av Krayotic noe som var utrolig koselig å få! Den inneholdt også en nydelig fjør ring og ett armbånd. Selv ble jeg fornøyd med det jeg fikk, med tanke på at jeg elsker alt som har med tilbehør å gjøre! Heldigvis er det bare noen dager til jeg får lønn, og da er det første jeg skal gjøre å kjøpe inn noen ringer fra Krayotic! 

Nana: Thank you so much for the jewleries and the letter! I really appreciate your kindness, and i promise that I will start buying my jewleries from your store :)

Vinneren av goodiebagen!

Hallo!

Er det noe som har vært veldig vanskelig, så må det være å trekke en vinner! Jeg bestemte meg for å bruke random.org for å gjøre sjangsen like stor for alle. Den heldige vinneren ble Katrine Aannerød Hansen:) Mer info om goodiebagen vil hun få på mail :) Klikk HER, for å ta turen innom bloggen hennes og gratuler henne kansje kansje :) ?


Det har vært morsomt å se alle de fine kommentarene og innleggene deres! Takk til alle som deltok, og selv om mange av dere ikke vant denne gangen så kommer det nokk snart en ny sjangse snart!

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » August 2013
+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Email; Youngblood@live.no
Instagram; Kadumba
Facebook; Karen Dahl


Kategorier
Arkiv


Gratisdesign laget av Tonjemt

hits