ONSDAGS PROSJEKT

Hallo! 

Helt siden vi flyttet har jeg vært lei av mesteparten av møblene på rommet mitt, så denne måneden da jeg fikk lønn stod valget mellom nytt skap eller nye klær. Selvfølgelig greide jeg ikke å la være å bruke opp pengene mine, og bestemte meg for å ta en liten "DIY". Jeg elsker jo å holde på med små prosjekter i timesvis, så jeg letet gjennom hele loftet for å finne det vi hadde igjen av tapet, og fant akkurat den jeg letet etter! Etter en time med måling, klipping og liming ble endelig det kjedelige skapet mitt mye finere! 

Vi snakkes!

HVA HAR DU GJORT IDAG ? :)  

PÅSKEFERIE!

Hallo :)!

Endelig kan jeg si at påskeferien er her! Jeg startet helgen med at moren min sendte meg en melding om at jeg hadde vunnet et digert påskeegg fra freia. Konkurransen gikk ut på at man skulle skrive hvilken sjokolade man likte aller best, og den som skrev det mest fengende vant. Jeg var helt sikker på at det jeg skrev aldri kom til å bli kåret uansett, så jeg gjor ikke så mye ut av det, så når jeg fikk beskjed om at jeg vant så ble jeg helt sjokkert. Nå driver moren min og melder meg på alt som heter konkurranser på både facebook og butikker, fordi hun er helt sikker på at påsken skal være "vinnertiden" min. Haha :) 

Vi snakkes :) !

HVA SKAL DU BRUKE PÅSKEN PÅ?
HAR DU NOENGANG VUNNET NOE?

WELCOME TO MY CRIB

Hallo!

Kjenner det er helt fantastisk å endelig ha helg. Det gikk nettopp opp for meg at om jeg skal komme meg inn på medisinstudiet, må jeg virkelig begynne å ta fag på alvor. Har derfor brukt så mye av fritiden min som jeg har orket på å jobbe med innleveringer, lekser og fokusert veldig mye på spansk, som er en av de fagene jeg har slitt mest med. Utenom mye stress har uken vært helt fantastisk, mest fordi jeg gikk fra stryk til 3´er i matte!! Håper veldig at jeg kommer opp i matte til eksamen, for å få karakteren enda høyere, men er selv veldig fornøyd til nå.

Da jeg begynte på videregående og drev med flytting i tillegg til oppussing fikk jeg nesten ikke tid til å blogge, og fikk derfor ikke vist dere hvordan rommet mitt nå ser ut i det nye huset. Har nå brukt hele dagen på å vaske ned og rydde rommet, fordi vi snart får en mexicansk utvekslingsstudent på besøk, og hun skal da overta mitt rom, mens jeg flytter opp. Nå er møblene på rommet bare "copy´n paste" fra det gamle huset, men planen er å få byttet ut det meste i sommer. Ellers har jeg brukt dagen på å øvelseskjøre en laang tur, vasket hele huset for min kjære mor mens hun var på jobb og jogget i marken.Har så utrolig mye å gjøre nå, men vi snakkes kanskje imorgen ! 

Hva har du gjort idag ?
Noen gang flyttet før? 

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » August 2013
+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Email; Youngblood@live.no
Instagram; Kadumba
Facebook; Karen Dahl


Kategorier
Arkiv


Gratisdesign laget av Tonjemt

hits