Solgry

Hallo!

Idag da jeg kom hjem var utrolig sliten etter klasseturen til solgry. Gårsdagen ble som sagt brukt sammen med klassen, vi skulle bruke hele dagen sammen for å bli kjent og sove i lavvo sammen. Da vi kom frem var det nesten rett i kano for å padle i noen timer, noe som var utrolig morsomt og slitsomt. Vi fikk beskjed om at vi ikke burde ha me oss mobilen i tilfelle vi skulle velte, nå angrer jeg på at jeg ikke tok den med meg. Ellers spillte vi volleyball, noen kjørte gokart ogsåvidere

Nå har jeg og faren min akkurat laget mat sammen, siden broren min har kommet på besøk fra Bergen. Broren min er noe sånn sjefsting på en resturant, så hver gang han kommer hjem prøver alltid faren min å lage noe som skal bli "det beste han noen gang har spist." Hvis dere lurte liksom. Noengang vært på leir før ? Hvilen?

Snakkest :) 

Getting ready

Hallo!

Idag startet jeg dagen som vanlig; med et par episoder prison break. Jeg må bare fortelle dere hvor mye jeg elsker det! Etter at jeg ble ferdig med orange is the new black hadde jeg en trang for å finne flærne fengsels serier. Om du aldri har sett noen av disse to seriene burde du definitivt se hvertfall en av dem! 

Etter noen fantastiske timer fant jeg ut at jeg måtte begynne å pakke ned halvparten av rommet mitt for å gjøre alt klart til flytting og visning og alt det der. Det er nesten skummelt å tenke på at jeg snart skal forlate barndomshjemmet mitt, og aldri komme tilbake igjen. Tror jeg aldri har sett rommet mitt så ryddig og tomt før. Kjenner allerede at disse ukene kommer til å bli en alt for drastisk forandring for meg, imorgen skal jeg begynne på vgs, og om noen uker flytter jeg. 

Hvilke serier ser du på ?
Noen gang flyttet før ? 

God natt ! :)

Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping

Heihei :) !

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang shoppingtur i Haugesund sammen med Maiken. Har ikke så mye mer å si, og er ganske sikker på at jeg ikke trenger å si mer med tanke på at de fleste kansje er sånn som meg og bare ser på bildene :)

//Ulike smykker fra Gina Tricot// Nike+ <3 //

//Bukse fra Vero Moda // Bukse fra H&M som av en eller annen grunn ser ut som en mannebukse // Tanktop fra Vero Moda// T-shorte fra Gina Tricot //

// Beanie x2 fra Bik Bok // Vegetar vitaminer fra Apoteket //


Snakkast !

Cleaninglady

Hallo !

Jeg er ikke den ryddigeste personen du kan finne. Det tok meg altså 2 måneder før jeg fant ut at det var på tide å ha en grundig gjennomvasking av rommet mitt, noe som virkelig trengtes! Vi skal flytte om ca en mnd, og for 3 uker siden sa moren min at jeg måtte rydde, fordi vi skulle få en megler på besøk om såså lenge, men jeg er den type personen som foretrekker å utsette ting til dagen før noe skjer, og bare for å få det sagt, imorgen er "dagen" her. Men nå føler jeg virkelig at jeg kan slappe av med god samvittighet! 

Slenger inn noen før og etter bilder. Før noen av de som leser dette har planer om å kommentere syntes jeg virkelig dere burde kommentere hvor fantastisk flink jeg er til å re opp sengen min. 


Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » August 2013
+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Email; Youngblood@live.no
Instagram; Kadumba
Facebook; Karen Dahl


Kategorier
Arkiv


Gratisdesign laget av Tonjemt

hits