Solgry

Hallo!

Idag da jeg kom hjem var utrolig sliten etter klasseturen til solgry. Gårsdagen ble som sagt brukt sammen med klassen, vi skulle bruke hele dagen sammen for å bli kjent og sove i lavvo sammen. Da vi kom frem var det nesten rett i kano for å padle i noen timer, noe som var utrolig morsomt og slitsomt. Vi fikk beskjed om at vi ikke burde ha me oss mobilen i tilfelle vi skulle velte, nå angrer jeg på at jeg ikke tok den med meg. Ellers spillte vi volleyball, noen kjørte gokart ogsåvidere

Nå har jeg og faren min akkurat laget mat sammen, siden broren min har kommet på besøk fra Bergen. Broren min er noe sånn sjefsting på en resturant, så hver gang han kommer hjem prøver alltid faren min å lage noe som skal bli "det beste han noen gang har spist." Hvis dere lurte liksom. Noengang vært på leir før ? Hvilen?

Snakkest :) 

Living the high life

Heihei!

Både jeg og Tina er veldig solbrente, så de siste dagene har vi brukt meste parten av tiden på hotellet. Idag ble foreldrene mine leie av å bare være her, så de bestemte seg for at vi skulle gå inn til Puerto Rico by for å handle inn små ting. Desverre gjor ikke den 4 timers lange turen oss mindre solbrent og vi endte opp på terassen igjen! Ellers er Gran Canaria er en helt fantastisk øy og jeg vil aldri reise hjem igjen! Har aldri følt meg så fri, med tanke på at vi kan gå hvor vi vil uten foreldre i hælene. I tillegg er de som jobber på hotellet vårt koselige, og på toppen av det hele er all drikke og is gratis - living the high life!

Nå skal vi sette på en film som heter "Bachlorette" og slappe av resten av kvelden, sånn at vi ikke sovner like tidlig som vi har gjort hver dag nå! Er helt sykt hvor fort døgn rytmen vår har forandret seg, vi har begynt å legge oss rundt 9/10 tiden og står opp 6/7.

Jeg tør ikke ta med kameraet overalt, og har derfor ikke tatt så mange bilder, men prøvde å lage ett collage av det jeg har fått til nå, når vi skal begynne å bevege oss til stranden skal jeg prøve å få tatt mest mulig bilder! 

Hva har du gjort idag :) ?

First day in paradise

Hallo!

Nå sitter jeg og Tina på hotellrommet vårt! Vi fikk overraskende nokk fått vårt helt eget rom, noe som er ganske morsomt. Idag har vi oppholdt oss på hotellet for å bli litt bedre kjent rundt om kring, noe som er helt umulig med tanke på hvor stort det er! Vi har brukt dagen på å sole oss, bade og vært på middags buffe. Jeg kom nettopp ut av dusjen, og skal snart fikse meg for å gå på ett slags show hotellet arrangerer. Venter også på at Tina skal komme seg i dusjen og bli ferdig, men virker som om boken hennes er alt for spennende. Snåling!

Hva gjør du i påsken? 

Gran Canaria bitchesss

HUSK KONKURRANSEN MIN - GOODIEBAG TIL 1000,- !! KLIKK HER FOR Å DELTA

Hallo!

Nå er det bare ni timer igjen til jeg og Tina reiser til Gran Canaria. Føles helt ærlig uvirkelig, nesten som om det ikke er sant! Må ha noe å gjøre med at jeg ikke har vært i utlandet på 1,5 år nå! Har lenge trodd at vi ikke skulle reise før på søndag, så tok livet rolig og tenkte jeg hadde god tid på meg til å pakke, men neida! Jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere bloggen så ofte jeg kan mens jeg er bortreist! Ble nettopp feridig med å pakke, har ikke system i det hele tatt! haha.

Tenkte jeg kunne bruke resten av kvelden på å ta tid til meg selv, så hadde ett lite spa for meg selv med ansiktsmaske, skrubb, falske negler osv. Vi fikk vite idag at det er selvbetjent spa på hotellet vårt, har på følelsen at det er der vi kommer til å bruke mesteparten av kveldene når vi ikke er ute :)

Hva skal du i påsken? 

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » August 2013
+ legg meg til som venn
Bare en helt normal jente født i en veldig ung alder. Er godt kjent som en "papercut survivor." Noen ganger i når jeg er i nød for internett er jeg villig til å vise frem ankelen. Liker å tro at ketchup uttales katchup. Noen vil si at jeg er den verste personen de har møtt siden torsdag.Kontakt

Email; Youngblood@live.no
Instagram; Kadumba
Facebook; Karen Dahl


Kategorier
Arkiv


Gratisdesign laget av Tonjemt

hits